Svet-Stranek.cz
Azyl morčat u Reny

PŘÍRODNÍ VETERINÁRNÍ PRODUKTY EnergyVet:Zvířátka mají jen nás, jsou na nás závislá a od naší péče se odvíjí i délka jejich života.

PŘÍRODNÍ VETERINÁRNÍ PRODUKTY EnergyVet

- PŘÍRODNÍ VETERINÁRNÍ PRODUKTY EnergyVet
tvoří ucelenou nabídku přírodních bioinformačních produktů, které vycházejí z principů staré čínské medicíny s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, krystaloterapie, homeopatie a moderních bioinformačních metod.
http://www.energyvet.com/cz/menu_x3x.asp

POUZE NA OBJEDNÁNÍ nebo rovnou na tomto e-shopu : https://www.energyvet.cz/

/Dovětek/
Díky mé bývalé profesi kosmetičky, jsem se v minulosti dostala k přírodním a léčivým produktům Energy
(měla jsem studio zaměřené výhradně na přírodní, léčebné a homeopatické produkty, kosmetiku a práci s nimi)
S produkty Energy mám ty nejlepší zkušenost nejen u zákaznic, které mé studio navštěvovaly, ale i u sebe a mé rodiny a jelikož nedávno firma Energy začala vyrábět i veterinárními produkty pro zvířátka, napadlo mě vám je také nabídnout.

Stránky se upravují

PROBIOVET - střevní mikroflóra a zažívání.

PROBIOVET - střevní mikroflóra a zažívání.

Bioinformační přípravek s obsahem probiotických bakterií a jejich růstových stimulátorů, které jsou nezbytné pro správnou funkci tlustého střeva a imunitního systému.

Další indikací jsou problémy zažívání, plynatost a průjem zejména těstovité konzistence. Napomáhá posílení imunity, a tím zvýšení odolnosti k nádorovým onemocněním, bakteriálním infekcím a jejich přechodu do chronické podoby. U starších zvířat dlouhodobé podávání Probiovetu řeší i příznaky stárnutí, jako je šednutí srsti a postižení kloubů.

nejčastější indikací jsou perverzní chuti (např. požírání výkalů)
působí při problémech se zažíváním a plynatostí
úpravou střevní mikroflóry přispívá k omezení vzniku toxických sloučenin v obsahu tlustého střeva
posiluje imunitu


Nejčastější indikací jsou perverzní chuti (např. požírání výkalů) zejména u mláďat a zvířat po léčbě antibiotiky. Další indikací jsou problémy zažívání, plynatost a průjem zejména prstovité konzistence. Napomáhá posílení imunity, a tím zvýšení odolnosti k nádorovým onemocněním, bakteriálním infekcím a jejich přechodu do chronické podoby. Úpravou střevní mikroflóry přispívá k omezení vzniku toxických sloučenin v obsahu tlustého střeva a nepřímo poskytuje příznivé podmínky pro správnou činnost jater, ledvin i dalších vnitřních orgánů. U starších zvířat dlouhodobé podávání Probiovetu řeší i příznaky stárnutí, jako je šednutí srsti a postižení kloubů.

Složení:
Chlorella pyrenoidosa (250 mg v jedné kapsli), želatina, inulin (40 mg v jedné kapsli), mléčné bakterie Lactobacillus acidophilus a Enterococcus faecium (10 mg v jedné kapsli).

Doporučené dávkování:
Drobná zvířata do 2 kg: 1 kapsle 2x denně (při potížích s pozřením nutno kapsli bezpečným způsobem otevřít a podat její samotný obsah – více informací a praktické rady najdete na webových stránkách nebo v tiskových materiálech)
Zvířata do 50 kg: 2 kapsle 2–3x denně
Zvířata nad 50 kg: 2 kapsle na každých 50 kg 2–3x denně

Nepřekračujte doporučené denní dávkování!
Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.
Během užívání přípravku zajistěte dostatečný příjem vody.

Skladování:
Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření.
Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C
a chránit před mrazem.
Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Objem: 90 kapslí

Výrobek byl vyvinut, vyroben a kontrolován ve shodě s požadavky normy
ISO 9001:2008.

Cena: 323,-
zpět na seznam zboží«
návštěvníků stránky
celkem1 550 367
tento týden2 029
dnes114
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK