Svet-Stranek.cz
Azyl morčat u Reny

ADOMUS finance jinak:Zvířátka mají jen nás, jsou na nás závislá a od naší péče se odvíjí i délka jejich života.

ADOMUS finance jinak


adomus finance 
jinak 
Registrace do realitního systému ADOMUS je ZDARMA. 

Doporučte - vydělejte

Denně zažíváte nové věci a sdílíte své dojmy o zážitcích a podáváte o nich reference. S námi máte jedinečnou šanci vydělávat na tom, co pravidelně děláte každý den. Všichni dáváme a také rádi přijímáme dobrá doporučení na kvalitní restaurace, šikovného kadeřníka, oblíbený autoservis, zkušeného zubaře nebo starostlivého doktora.

My Vám rádi za Vaše doporučení také zaplatíme, je to jednoduché transparentní a nezávazné.

"Kdo nemá peníze, obživu a spokojenou mysl, je ošizen o tři znamenité přátele."   (William Shakespeare)

Doporučte a vydělejte: jednoduše v 5 krocích :

  1. V případě, že Vy osobně nebo Váš známý/á prodává, pronajímá byt, dům, chatu, pozemek nebo jinou nemovitost máte v rukou příležitost.
  2. Zaregistrujete se u realitní společnosti ADOMUS a pošlete nám doporučení, tzv. TIP.
  3. Pošlete nám jednoduše SMS (kontakt a jméno prodávajícího) na tel. 773 528 528 nebo nás jednoduše kontaktujte na uvedeném čísle.
  4. Náš realitní makléř uzavře s Vámi nebo s Vaším známým (prodávajícím) smlouvu o zprostředkování prodeje nebo pronájmu nemovitosti.
  5. V okamžiku prodeje, pronájmu Vámi natipované nemovitosti Vám vyplácíme odměnu a to 7-10 % z naší provize

    Příklad: Sousedka se stěhuje, prodává byt za 2.000.000 Kč. Při prodeji zasíláme na Váš účet provizi 7.000 až 10.000 Kč



Registrace  KLIKNĚTE PRO REGISTRACI ZDARMA

Při registraci v kolonce ID tipaře: zadejte 174 


reality

 

Doporučte – vydělejte: detailní návod :

  1. Jednoduše vyplníte registrační formulář (vyberte si zda jste fyzická osoba nebo firma, OSVČ..)
  2. Vy osobně nebo Vaši známí, příbuzní, přátelé chtějí prodat nebo pronajmout nemovitost v ČR (byt, dům, vilu, zahradu, pozemek, chatu, chalupu, kanceláře, restaurace, komerční prostory......apod.)
  3. Dáte nám doporučení – TIP. Napíšete SMS nebo nás kontaktujete. Poskytnete nám jen telefon a příjmení na majitele prodávané nebo pronajímané nemovitosti a uvedete Váš identifikační kód = ID, který posíláme e-mailem po zaregistrování na Váš registrační e-mail.

    vzor: SMS posílejte na tel. 773 528 528:
    Tip. Jana Mořilová (tel.kontakt) prodává dům v Plzni a pronajímá byt v Praze. Koudelíková, ID 89.

  4. Na základě Vašeho doporučení  TIPU  uzavře náš realitní makléř s klientem smlouvu o zprostředkování prodeje či pronájmu nemovitosti.
  5. Při realizaci Vašeho TIPU, tzn. při prodeji či pronájmu natipované nemovitosti zasíláme na Váš účet 710 % z naší provize (viz systémodměňování)

    Příklad: Sousedka se stěhuje, prodává byt za 2.000.000 Kč. Dáte nám TIP a po realizaci zasíláme na Váš účet provizi 7.000 až 10.000 Kč. 
    Příklad: Kamarád zdědil nemovitost a prodává ji za 5.000.000 Kč. Dáte nám TIP a po realizaci zasíláme na Váš účet 
    provizi 17.500 až 25.000 Kč.

  6. Je jenom na Vás kolik TIPŮ nám dodáte a v jakém objemu. Nemáme žádné normy, ani Vás nebudeme nijak úkolovat. Získáváte přístupové kódy (login, heslo) do vnitrofiremních stránek, kde je přesně evidována veškerá Vaše aktivita v realitním systému ADOMUS.
  7. Zajistěte si nepřetržitý příjem na realitním trhu. Doporučte tento systém svým známým, ať se také zaregistrují a zrealizované obchody na základě jejich TIPŮ znamenají další peníze pro Vás. Na Váš účet zasíláme 13 % z naší provize (viz systém odměňování)

    Příklad: Váš známý se zaregistroval a pošle nám TIP na jeho sousedku, která se stěhuje a prodává byt za 2.000.000 Kč. Po realizaci zasíláme na Váš účet (dle systému odměňování) meziprovizi 1.000 až 3.000 Kč. 
    Příklad: Vaše příbuzná se zaregistrovala, poslala nám TIP na svého kamaráda, který zdědil nemovitost a prodává ji za 5.000.000 Kč. Po realizaci zasíláme na Váš účet (dle systému odměňování) 
    meziprovizi 2.500 až 7.500 Kč.

  8. Registrace do realitního systému ADOMUS je ZDARMA.
návštěvníků stránky
celkem1 545 764
tento týden484
dnes49
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK