Svet-Stranek.cz
Azyl morčat u Reny

PŘÍRODNÍ VETERINÁRNÍ PRODUKTY EnergyVet:Zvířátka mají jen nás, jsou na nás závislá a od naší péče se odvíjí i délka jejich života.

PŘÍRODNÍ VETERINÁRNÍ PRODUKTY EnergyVet

- PŘÍRODNÍ VETERINÁRNÍ PRODUKTY EnergyVet
tvoří ucelenou nabídku přírodních bioinformačních produktů, které vycházejí z principů staré čínské medicíny s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, krystaloterapie, homeopatie a moderních bioinformačních metod.
http://www.energyvet.com/cz/menu_x3x.asp

POUZE NA OBJEDNÁNÍ nebo rovnou na tomto e-shopu : https://www.energyvet.cz/

/Dovětek/
Díky mé bývalé profesi kosmetičky, jsem se v minulosti dostala k přírodním a léčivým produktům Energy
(měla jsem studio zaměřené výhradně na přírodní, léčebné a homeopatické produkty, kosmetiku a práci s nimi)
S produkty Energy mám ty nejlepší zkušenost nejen u zákaznic, které mé studio navštěvovaly, ale i u sebe a mé rodiny a jelikož nedávno firma Energy začala vyrábět i veterinárními produkty pro zvířátka, napadlo mě vám je také nabídnout.

Stránky se upravují

GYNEVET - pro harmonizaci nervového a hormonálního systému.

GYNEVET - pro harmonizaci nervového a hormonálního systému.

GYNEVET

Bioinformační přípravek pro harmonizaci nervového a hormonálního systému.

*
působí pozitivně na zabřeznutí samic a produkci mateřského mléka
*
aktivizuje metabolismus tuků
*
nejúčinnější preparát na posttraumatické stavy


Je vhodný pro každý druh zvířete.

Své uplatnění nachází u zvířat s problémy nervového a hormonálního systému. Aktivizuje metabolismus tuků.

Typické zvíře, pro něž se tento preparát hodí, má nadváhu anebo je nápadně vyhublé. Samice mívají nepravidelnosti říje a nemohou zabřeznout. Obě pohlaví mají tendenci k obezitě a nervovým příznakům (tiky, třesy, falešné epileptické záchvaty, křeče), pokožka a srst působí nápadně pěkným dojmem, vlivem hyperfunkce mazových žláz. Mají zvýšený sklon k vnitřním parazitózám. U samic může být ojediněle kojení doprovázeno eklampsií (druh nervového postižení). Bývá problém s množstvím mateřského mléka.


Gynevet nedokáže zvýšit normální produkci mléka, ale zvýší produkci mléka v případě patologického snížení. Proto je na místě při odchovu mláďat a u hospodářských zvířat pro produkci mléka. Preparát neovlivňuje negativně kvalitu mléka a nezanechává žádná rezidua. Při odchovu hospodářských zvířat zlepšuje nárůst mléčného parenchymu, a tím zlepšuje jejich produkci.

Gynevet napomáhá zkvalitnit odbourávání tuků. Uvolněný tuk však musí být spálen a vydýchán, protože bez zvýšení fyzické aktivity se opět uloží do původních zásob. Působí pozitivně na zabřeznutí samic a na jejich produkci mateřského mléka. Upravuje problémy při falešné březosti a přílišnou přecitlivělost samic v péči jak o mládě, tak i o oblíbené hračky.

Je vhodným doplňkem při léčbě nervových příznaků infekčních onemocnění (např. psinky). Působí na vnitřní parazitózy, snižuje schopnost invaze parazitů. Regeneruje tukovou degeneraci mozku, jater i dalších parenchymatických (jinových) orgánů. Zvyšuje výkonnost buněčné imunity. Lze s výhodou využít při onkologických problémech. Je to jeden z nejúčinnějších preparátů, pokud jde o následky stresu.


Složení: Bylinný extrakt 82,6 % (Lamium album, Calendula officinalis, Fucus vesiculosus, Geranium robertianum, Glycyrrhiza glabra, Imperatoria ostruthium, Potentilla anserina, Trifolium pratense, Galega officinalis, Galium verum, Robinia pseudoacacia, Alchemilla vulgaris, Foeniculum vulgare), sorbitol – zahušťovadlo, mikrokrystalická celulóza – zahušťovadlo, voda, xanthan – zahušťovadlo, grapefruitový extrakt – konzervant, sorbát draselný – konzervant, směs silic 0,12 %.


Doporučené dávkování:

Pro zvířata do 1 kg hmotnosti: nutné ředit vodou 1:10, 1 kapka ředěného roztoku na 100 g hmotnosti zvířete 2–3x denně

Pro zvířata do 15 kg hmotnosti: 1 kapka 1–3x denně

Pro zvířata nad 15 kg hmotnosti: 3 kapky na každých i započatých 50 kg hmotnosti 1–2x denně<

Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

Po třech týdnech užívání následuje minimálně jeden týden pauza.

Během užívání přípravku zajistěte dostatečný příjem vody.

Před použitím nutno protřepat.


Skladování:

Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření.

Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem.

Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně krabičky a na etiketě.

Objem: 30 ml

Cena: 423,-
zpět na seznam zboží«
návštěvníků stránky
celkem1 565 276
tento týden2 712
dnes62
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. OK